Massage

Holistisk massage:

Med blide langsomme strøg, varme og nærvær bringes dit nervesystemet i balance, kroppens energi styrkes og flowet øges. Du vil opnå en dyb afspænding i kroppen og ro i sjælen og sindet. Et redskab til igennem sanserne, at komme mere tilstede i nuet, mærke din krop, dit hjerte og dine ønsker. Massageformen er bygget op over det hele menneske – derfor nøjes jeg ikke med at arbejde på et enkelt spændt område. Massagen når ind i de dybereliggende psykiske spændinger og danner helhed mellem krop, sind og sjæl.

Det er professionel kropsmassage, hvor jeg tager hensyn til de følelsesmæssige aspekter såvel som dine fysiske behov. Behandlingen bliver tilpasset præcis til dig og kan være utrolig hjælpsom ift.:

stress – depression – PTSD – angst – smerter pga. muskelspændinger – manglende jordforbindelse – indre uro – søvnbesvær eller blot være en gave til dig selv med en pause fra den travle hverdag.

Jeg er diskret og giver dig et trygt rum til fordybelse i kroppen; du skal blot slappe af og trække vejret. Behandlingerne foregår med dig i centrum og i rolige omgivelser.  Der er varme i briksen og du er dækket af et lagen under hele behandlingen – på nær der hvor jeg arbejder. Til massagen anvender jeg neutral og duftfri mandelolie. Husk at drikke godt med vand i timerne efter.

Jeg byder dig hjertelig velkommen i klinikken.

IMG_1456